Thursday, November 3, 2011

Jawapan Kepada Soalan

salam.. firstly, thanks buat semua blogger2 yang bertanyakan soalan kat aku kat entri2 lepas.. nah, ini jawapannya!!



thaqibzaki said...

Apa nama sebenar? HAHA! :D
Nak tahu bayar RM5. hahaha
Mila Ahmad said...

yang kecuali 2 la nak tnya sebenarnya tapi xboleh tanya so taknak tanya ape-ape lah..haha.. oke x soalan???

ini bukan soalan !!tetttttttttt
J.Syazwana said...

zealous tuh ape? haha
Zealous = semangat
Rosalia said...

nama family ape?hahah gurau2.
tak boleh2..hehehe
ShahzCudin said...

hmm..susahnye pikir soalan.. :(
tanya satu tambah dua ke, tiga darab lapan ke..hehe
✿ pink velvet ✿ said...

bile aesya zealous nak update entry yg betul2 entry? hahaha *kejam*
entahla..minggu depan kot.heee
Nyamuk Terbang said...

knapa zealous??knpa bkn jealous??
zealous tak sama makna dengan jealous..
Ibnu Khairuddin said...

selain 2 tu kn?? zealous tu sbb ko slalu jealous ke? huhu.. ;p

* apa nama sebenar ko?? hahaha.. XD

zealous tu bukan jealous.. nama sebenar..err err
nub said...

1) awat hang staii sangat?

staii tu ape? haha!

2) apa jawapan kepada soklan di atas?

staii tu cun ker?? haha!!

-budakbukansebarangbudak-

hekhekhek

saya cello191 said...

kena tanya ke??

hehe..tu pon soklan gk~~
tak payah pun tak pe :)
Deeyaudeen Sabri said...

soalan aku :

Ko suka aku tak? Haha

suka!!!
Kalau tak suka, ko kena belanja aku wendy's .. boleh? :) haha
suka ! so xpayah belanja! yeayy!!
red said...

Aesya Zealous punye no phone ape?

ps:- haaa, soklan ni kena jawab dgn ikhlas dan jujur... hehehehe

mumble bubble said...

test statistical masuk ape jumaat ni?*kelas tak soalan aku? haha

lebih kurang macam tutorial..haha


Penyu said...

kau dah kawen?
belum penyu.
SyazwanSarawak said...

bila nak jumpa lagi? hahahah
ade jodoh kita jumpa lagi :) *kohkoh

9 comments:

ceritasekupang said...

staii yang dimaksudkan oleh penanya soalan tu ialah style <<< .. ^_^y

nurul diana said...

hhahha mcm2

Nyamuk Terbang said...

weyh2 ad aku lah
haha

J.Syazwana said...

ooooooooooooooooo semangat rupenye. haha

thaqibzaki said...

RM5 untuk huruf E kah? Kalau dikira begitu, mahalnya~~ :D

hahaha~~

Penyu said...

kenapa belum kawen? hahaha

Pendamba Mawar said...

pebenda ni?

KAMIHIDUP said...

selamat hari raya haji.

Cikya said...

soalan mintak perhatian,

bila nak singgah blog? hahaha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat