Thursday, October 20, 2011

spontan

mesti korang tak jenguk blog aku kan?

sebab aku pun dah lama tak jenguk blog korang.

maaf ye. final year project dah nak bermula..


p/s: tgh berfikir macam mana nak handle fibre optic core setebal 10 micrometer.. hembus nafas pun boleh putus T.T

9 comments:

ShahzCudin said...

fokus mana yg penting..ade masa free bleh la jenguk2 blog..

pipoq said...

praktis la tahan nafas untuk dua tiga jam..insyaAllah boleh punya..hehehe

KAMIHIDUP said...

good luck! KAMI masih mengekalkan header dari aesya. terima kasih sekali lagi. :)

azwa amani said...

its okey...amani datg jer kat sini walau tuan blog xde..buat yg mana utma dulu ok..

Penyu said...

suh orang mati handle, kompem dia tak hembus napas. setel poblem. haha

J.Syazwana said...

gud luck yo!!

Arol Mubin said...

Hari-hari datang jenguk! Apa pun, semoga berjaya! :)

Eyka said...

hehe..gudluck sayam :)

Pendamba Mawar said...

da datnag la ni

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat