Saturday, October 1, 2011

"fewwitt.. nak nombor tepon boleh?"


selalunya, kalau gua tengah drive, gua suka cakap dengan orang yang berjalan kaki kat sekeliling kereta gua.

"nak tumpang ke??"

tapi gua cakap dlm kereta jela. dgn member gua. takdelah bukak tingkap tanya betul2..

kadang kadang, ade jugak cakap,

"fewwiitt.. hensem la.. nk tumpang ke..hehehe"

ataupun

"alaa..awak muka macho tp nape jalan kepit kepit....spoil laahhh"


entah kenapa semalam, gua ternampak sekumpulan mamat2 melintas jalan depan kereta gua kat area dalam UiTM, gua pun cakap,



"fewwittt..nak nombor tepon boleyhh??"




kemudian, baru gua sedar. GUA TAK TUTUP TINGKAP!


demmmmmm... drop my water face! (jatuh air muka aku)


p/s : harap2 mereka bukan blogger. kahkahkah.






HAPPY BIRTHDAY AMIRUL !!
1 OKTOBER




amirul adik gua. hensem macam gua. kbai.


nak jadi adik ipar sila beratur yer.keh3

24 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! mmg malu kalau tetibe pompuan mintak no fon kat group laki :p

POP said...

ahahha..malunya XD

Amoychanteks said...

lain kali make sure ttp tngkp dulu br jerit k..

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahhaa... mcm tuh ke perangai dak pompuan?? hahaha!!

pinky_liscious said...

ahaha...bunyi agak malu di ctu.. tp takpe..cover mesty baik pnya... ;p

ubi said...

lu hensem?..haha

dhiera said...

muahahahaha...selamber~
kan dah kena~

Eyka said...

haha..gua pon prnh buat..haha...yg pling besh diorg kate "bolee jeeee" secara beramai2..double malu..-.-

Dorky Guy said...

muah muuah amirul

EyqaLuvender said...

haha...malu siot!

ShahzCudin said...

haha..bleh thn malunye..

Myza Sam said...

alamak , kantoi suda :)

Umie Artoqiemie said...

hahahaha.. gila kau kacau orang!
muka banyak beza .. macam bukan adik lu.. kah3.dua2 hengsem.

nub said...

depa takut lah nak bagi nomboq tipon, takut kena rogol dengan hang. hahaha

saya cello191 said...

GOD...malunya~~~

raje carl said...

hehe malu giler tuh

Si Gadis Semasa said...

HAHA ! masyukk gak tu buat spontan camtu . :D

Nyamuk Terbang said...

hai akak
akak nie comel la *tetba

Zulfikar Hazri said...

aku selalu tumpangkan org jalan kaki nak gi smyg jumaat pergi masjid negeri..shah alam...

semua naik cepat2...


tapi bila aku nak tumpangkan awek.. semua taknak naik.. heranlahhh

^ Uncle Syaf ^ said...

miahahah,

drop ur water face katenye..wat lagik..miahah

gua pun ade gak wa cam tu mase gua budak2 skema dulu :P


oh lu sgt kacak. adik lu tertingal jauh,



kim salam happy besday kepade beliau..

En. Kronik said...

oke. sok mintak alamat lak.! ( font kaler putih) harap2 la..

Az-Zahra Fauzee said...

mak aih, mmg style ah..
mesti laki 2 terkedu..
dalam at tuhan je tw...
wakaka

Miss A said...

ahahaha,klaka kott! seyus,klau sye ade kt tmpt awk,mesti rse malu gak! drop my water face baby!

Pendamba Mawar said...

nk no fon..jap sy tulis ..haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat