Saturday, September 10, 2011

bila ber'blogwalking'

panduan : bw = blogwalking


bila bw blog template cantik :
"wahhh cantiknyaa template..pink2 gitu. ish, tapi takleh la tiru. ni Aesya Zealous! tak ganas laa gune kaler pink!"


bila bw blog tak cantik :
"kesiannya blog ni..mesti die tak tau edit kot.."


bila bw blog serabut :
"demmm..aku nak scroll ke bawah pon payahhh! grrr"


bila bw blog banyak gadget :
"hmmm..bila nak keluar first entry ni...."


bila bw blog takde shoutbox :
"ape barang xde shoutbox? kalau entri pasal boyfren die patah gigi takkan aku nak komen gak??grrr"


bila bw blog orang femes :
"untunglaaaaa femes. dengki2 aku pun aku bace blog kau jugak..wakakaka"


bila bw blog lelaki :
"mane muka die ni...hensem ke tak ni.."


bila bw blog perempuan byk gmbr diri sendiri :
"kesiannye die ni..tak takot ke gmbr kene curi?"


bila bw blog under18:
" ala, lagi2 pasal kawan dia yg pandai gitar, lagi2 pasal cikgu, lagi2 pasal sekolah"


bila bw blog photographer:
"perghhh..cantik siot gambar. untungla ade dslr, aku kamera pon rosak. kah3"


bila bw blog banyak makanan:
"nak tengok sikit tuan blog, 'comel' ke tidak"


bila bw blogshop :
"please..jangan la goda aku.."


bila bw blog adik sendiri :
"woi !!! apesal ade pasal aku tidur tak tutup mata ni !!!!"



created by Aesya Jeles.


26 comments:

syAzAnA said...

HAHHAHA. kesiannn!!

hikhikhik

Pendamba Mawar said...

hahaha.. terbaik la.. law bw blog pendamba apa la yang dikatanya

H.J said...

blog aku tak de gambar sendirik..ehehe

H.J said...

blog aku tak de gambar sendirik..ehehe

Ollen said...

yang last sekali paling best, haha

ღ p!nk veLvet ღ said...

kekadang ade gaq tpikir same camtu gaq :p

CikAnyss' :O said...

hhaa . lawak :) keep it darlign :)

msredcheesecake said...

kalau bw blog bf? hheee

Shawn Razaleigh said...

bak datang link blog adik lu.hahhaha

Wanz Mejuez said...

Bila Bw blog Aesya Zealous...

hmmmm,.......

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hamzah ian said...

mane blog adik hang? haha

aQimie Ceplos said...

HAHAHAH!
lawak la ;)
nice ^^.

dilahbuzz said...

hahaa.macam2.=)

Gee said...

haha...cah..tuka tempalte kaler pink pulak....siyes kalau xde shoutbox geram jugak..huhu

RedVixen said...

hahaha.... so truuueee! 10 markah!

Gelugoq said...

kahkahkah =)
gelak guling2

Mr.Thinker@Ali said...

hahaha. bila bw, cari entry jaa. :)

lain lain hal tak penting. itu saya.

Penyu said...

kemain kau kannnnnnnnnnn? haha

ayuyuuu :) said...

haha.
best
tak terpikir pula pasal jenis2 BW ni :D


keep it up berblogging dear!

Arol Mubin said...

Hahaha. Arol pun selalu cakap dalam hati macam tue bila blogwalking. :D

P/S: First time datang blog nie, terus jatuh cinta. ;)

adrinaqamarina said...

adik dye nak pemeskan kakak dye agaknye.


:P

kaizen said...

anda di-troll!!!!! hahaha

Nyamuk Terbang said...

msuk blog aku msti kau kutuk byk kn
weyh2 nk usha blog adk kau
msti byk dia kutuk kau
hoho

Ezzattie said...

masuk blog sy la..
mesti akak tak tau nak komen apa.
wahahaha

nazirulhazwan~ said...

Untungla adik ade blog.haha:p

Klu bw ke blog sy..ckp ape plak?

Akim Iqbal said...

bila.. ark.. bila..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat