Tuesday, August 9, 2011

Minnie Mouse Shawl Style by Aesya Zealous

Assalamualaikum wbt.. okay kawan2..hari ni gua nak share satu style pakai shawl terkini dr aesya zealous. wakaka. gua ni kepala besar tapi ade hati nak pakai shawl satin ni. mengada sungguh!



1. gune inner neck cotton. gua beli kat pkns dpt rm12. paling termurah gua penah jumpe.
2. shawl satin kaler ungu. rm20. juga paling termurah. set up shawl anda sblh pndek dan sebelah lagi panjang.
3.pin ke belakang shawl anda itu
4. yang panjang ko lilit ke belakang dan yg pendek ko buatla ape ko suke. muahahaha...

siap !!

(gmbr muke dicensoredkan kerana kehuduhan empunya muka. muka macam tak berak 18 hari)


haaa dah siapp kannnnn..hasilnyeee..jeng jeng jeng !!!!!!!!








sungguh ayu bukan ??? (euwwwwwwwww)


tapi jangan tertipu !!!


rupa sebenar begini...........





haaaa cit cit cit bunyi ko... dah macam telinga minnie mouse dah..paling tidak macam piring astro..haaaa ko mmpu ke?


setelah itu, gua berpatah semula kepada diri gua. hanya pakai tudung bawal cukup. at least xde la mcm ikan bawal sgt kan? erkkk...



gua ade sekerttt.. dah macam sekerting meja kat kantin sekolah dah gua tgk. grrr


diinspirasikan oleh : yuna, hana tajima

p/s :

mak gua : "ko tinggi, pakai skirt labuh cmni cantik laa"

gua : "yeke mak?? yeayy mak kate kite cantik !"


PLEASE, JANGAN TIRU GAYA TUTORIAL INI DI RUMAH ! KAHKAHKAH !

23 comments:

iera said...

yang pendek wat lah pape ko suka..hahaha..tu lawak!!!..tapi mmg betol pon...pakai shawl tak payah pening2..lilit kan ajer...:))

Orenzsusu said...

tetiba nak tergelak..hahaha *kejam

nanad said...

eheh..unique tuu ;)

yuyueyuliana said...

hahaha. kelaka la awk ni. aah kan , macam minnie mouse . baru pasan. hehe

Umie Artoqiemie said...

kretip tol la.
x pernah lak denga shawl minnie mouse.
jgn la blurkan muka yg cute =P

muhamadsufian89 said...

adekah model ni bekas banduan sampai muka dia dicensoredkan?? haha

tapi nampak keayuan la ko pakai sekert tu. hehe

nur afiqah hani said...

comel minnie mouse ni. hee :P

Bidadari Syurga said...

laaaaaaaa... bawal gak akhirya? akak tgk skang org pakai tudung stail yuna.., cantik plak...

~Kirin Selama Perak~ said...

kalau mira,aku puji cantik..
#okbai

kim heeruul said...

muka tak berak 18 hari mesti cun kan..keh keh keh..
style ciptaan lu ke..? comel..hehe

AnNa FaRHaNa said...

halamak..xberat 18hari...buasir kowt..ngeh3..

J.Syazwana said...

kejap kacak kejap cantik.
mana satu ni?
hahaha :P

TeAqArH said...

adoi..lemah tol nk pakal selendang ni..sbb malas..haha...pakai syria je...^_^

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

haikalblank said...

ada songkok gaya mickey tak? HAHA

titiNYET said...

haha ade pulak telinga minie mouse ye ? keke

tomatokering :) said...

hahaha adik laki sllu cakap ade telinga kucing bile pakai camtu -..-''

mizzkechique said...

hehe..mini mouse pun comey...

riben putih said...

sme,tudung bawal yg terbaek..kdg2 mse mls iron tudung bawal riben pakai shawl.hoho

Alip Apai said...

tudung bawal lebih cantik dri tudung gulung2 tu..

*pandangan seorg lelaki*

:)

Alip Apai said...

tudung bawal lebih cantik dri tudung gulung2 tu..

*pandangan seorg lelaki*

:)

Nyamuk Terbang said...

lepas nie msti g mna pn kau pkai sekertt
sbb mak kau ckp cntik
haha

Gee said...

weee....comelnye..hikhik...ok per..ak pakai shawl pn x reti sgt..harhar

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat