Thursday, July 14, 2011

Koleksi Header

Assalamualaikum wbt.. gua ni tak tetap pendirian sikit.. dalam masa setahun, banyak kali gua tukar header. saje tukar angin. hoho..










ni jela yang gua jumpe dalam folder..yang sebelum2 ni dah delete dah kot..hoho


semua buruk kannnn... semua pun macam budak2..

gua yang buat sendiri... okay2 gua tau korang nak kutuk. dipersilakan...


p/s: hmm kaler hijau je yang gua belum try lagi..

15 comments:

muhamadsufian89 said...

aku satu header pun tak penah ada. koleksi jauh sekali. hebatlah sifuuu!! haha

nurain.samsudin said...

semua lawa. buatkan :)

yanyan said...

aesya, awak buat header guna apa eh?

vampire and his lady said...

aku datang blog ko masa header yang ke 6.. haha.. masa ko guna header tu..

~~zAnAfAhMi~~ said...

haha...kita serupaaa!! kita serupaaa! akak lagi tak tetap pendirian, ni dah kawin, kalau bujang tu ok la...
ada jugak buat sendiri, akak ni nak ngadap benda2 mcm tu...hemm..tunggu anak akak besar skit, tak pon kita org hntr kursus komputer baru boleh ada header sendiri...

miz rara v(",) said...

hehee.... syg la yg lma da dlte...
tp klu try kale ijau mzti cun.. =P

nub said...

yanyan :pakai jari pun boleh.

woi aku jawabkan,. haha

merahitujambu said...

eh..comel laaa..semua kiut miut tau

meoww cat said...

wah...cantik sgt...kite xreti nak wat header...leyh tunjuk ajar skit..

Haryz Khairuddin said...

nice ape header2 tu semua. macam budak2 la baru kiut blog.. ;p
haah, ko gune ape eh buat semua header tu?

Wanie Affandi said...

nombor 3 tu comel!!!

KAMIHIDUP said...

buatkan KAMI punya header satu boleh?

NuR si CiKGu RiBeNa said...

cantiknya..
akak ni tak pandai nak buat header blog..
leh tak ajarkan?

kaizen said...

nak 1 free boleh?? hehehe

haikalblank said...

header atas sekali paling VOGUE! argghh!! ni jeles ni header lu cantik2....aku tak retila. :(

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat