Tuesday, June 7, 2011

rasa nak jual henpon. sape mau? haha.


kadang-kadang, gua tak cam bunyi henpon gua sendiri




kadang-kadang, gua hepi bila ada mesej masuk









dan kadang-kadang gua stress celcom dan maxis suke benor bagi iklan2! aiyakk!!


beginilah perasaan gua sejak beberapa bulan ni. haha. kadang-kadang gua sampai lupa yang gua ada henpon. dah nak tido baru gua check ade msg ke tak. then tido.

dan beberapa kali jugak gua tertinggal phone dalam kete time gua pegi keje.

dan gua dah agak, takde sape pun msg gua. haha. hampeh!! jual phone jommm!!! haha.


p/s: tak hairan kadang2 gua ade kredit hampir rm50. gua topup sbb nak active kan airtime je. kehkehkeh.


korang?

16 comments:

J.Syazwana said...

haha ni kes sadis ni. hik hik
:P

::blog anak jawer:: said...

kene cari partner tu...nati baru la henpon tu 24,7 ber bunyi,...hehehe

-Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

munira sajuti said...

AHAHA same la cam aku weyh. ade henpon cam xde. eyh, tapi ko kan ade pakwe kan? xkan xmesej2 weyh calling3

bantalbucuk said...

maxis la kekasih paling setia bagi mesej tak kira bila2 pon..tak pernah jemu walaupun kita tak reply msg dia..haha

.fariza. said...

mmg stress abih.

FAHMI said...

u tunggu msg dari i ke?wahahaha

RedVixen said...

jom mesej ngan aku... hahaha

Aida Azryn said...

cantik henpon tu. :P

KAMIHIDUP said...

samalah kita, wei, picture makan kat mana tu? besarnya pinggan. :)

naz & sya said...

sadis. haha

AesyaZealous said...

@J.Syazwanahukhuk..sadis ek??

@::blog anak jawer:: hehehe.. malas ar nak cari

AesyaZealous said...

@munira sajuti xde boypren lor

AesyaZealous said...

@bantalbucukkahkahkah! betul2! celcom juga!!

AesyaZealous said...

@FAHMI perasan. wek

AesyaZealous said...

@RedVixenhahaa jom2.. nak nombor?? haha

AesyaZealous said...

@KAMIHIDUPkenny rogers :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat