Thursday, June 23, 2011

'MISTIK' kah aku ??

assalamualaikum wbt.. gua ni jarang nak tengok astro oasis.. astro warna pun gua tak pernah tengok. sbb rumah gua tak langgan pakej astro warna..kahkahkah....

sejak gua dengar lagu HambaMU (lagu tema imam muda 2), gua terpikat dengan oasis. gua ni dah sesat beb. sekali sekala tengok oasis apa salahnya (sila bace dgn gaya zizan)




so, petang2 gua join family gua tengok oasis.. mak gua memang peminat setia oasis dari dulu lagi..so, tengok la Expose mistik.. pasal mengubat orang yang kena rasuk jin dengan cara Islam... dah dua tiga hari jugak la tengok rancangan ni.. ade jin kasar la, ganas, ade jugak yg lemah lembut..



sedang gua fokus tengok rancangan expose mistik ni, tiba tiba gua terasa ade sesuatu kat atas kepala gua...

"aisehmennn....benda alah apa pulak ni.........."

jantung berdegup kencang.

rupa-rupanya....




mak gua dah terpengaruh dengan rancangan ni...


well, nak kata apa lagi? nasib baik emak.....


24 comments:

SyafiqueRidhwan said...

HAHAHA. :) menarik !

naem glizzy said...

pengaruh tv ahahah :)

comel laa gmba2 ni. hee

emeera asnary said...

mak kau mmg superb lahhh !!!

Piah Becok said...

hahahahaaa... gile ohsem mak kau... hahahaa

terbaru: adeakutanyakau???????

einz miszmessy said...

mak yg lucu~geli2...geli aty...

Mr.Oren said...

jangan mak ko suruh keluar umah dah la,..haha..
sempoi la piz tu..syok2

HaNa Hani said...

KAHKAHKAH
lawak aiihhh
^_^

saya bukan tomato said...

hahahah sempoilah mak ! ;p

Zulfikar Hazri said...

tahniah.. entry ni genuinely buat aku tergelak.. hehe

blog-tips-kurus said...

oh! ibuuuuuuu...
mak buat takpe.. :-)

n!cK said...

bahahaha..adoyaii..mak mak..

CikFarra said...

hahaha , sabor jelahh ~~

KAMIHIDUP said...

wahaaa. kelakar, lawak.

pipoq said...

aku tak leh nak cakap ape..kalo cakap kang menderhaka kepada orang yang lebih tua pulak..hahahaha

SheyPull said...

mak awk mengigau ke apew?
isk2...
apo lah...:P



JOM singgah blog saya nak...kenapa ye kite perlukan orang yang memahami diri kite?

Miziey said...

ahaha.. saya lain plak, lepas tengok video hambamu kat oasis ari tu rasa macam nak tengok imam muda plak.. wakakakaka..

Ai-Sis said...

ahahahaha.itu perkara biasa.haha

~Nur Zulaiha~ said...

haha... lwk la,

sllu gk main2 gni gn adik,,
bpak sy prwat so kdang2 tgk gk org kna rasuk.. diri sndiri pon,,, hehe

haikalblank said...

aku dapat rasa memang ko betul2 ada something tu dalam badan. aku tengok macam mereng aje. kena cepat dapatkan rawatan tuh.....

HAHAHA :P

AesyaZealous said...

@SyafiqueRidhwan thanks

AesyaZealous said...

naem : hehehe thankss

emeera : hehe tau xpe!!

piah : sgt ohsemmmm

einz : hehehe kan kan

mr oren : hahaha tau xpe...terpaksa aku keluar

hana hani: hehehe

AesyaZealous said...

sy bukan tomato: haha yeke..

zulfikar : hahaha thanks. lain kali gelak lagi

blogtipkurus: betul2

nick: hehe

cikfarra: sabo jela..hahah

kamihidup: haha

pipoq:tula..aku pn xtau nk ckp ape..hahaha

AesyaZealous said...

miziey...bagus2


zulaiha: wahh yeka...pnh kena ke?

haikal: benci ahh aku tak mereng aaaa

~Nur Zulaiha~ said...

yup.. tp tak serius smpai kuar sgla paku belian bagai.. hehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat