Saturday, June 18, 2011

9 ekspresi bila dapat result exam



bila dapat result gempak/teruk dan tak tau nak buat expression ape
bila first time dapat result gempak
bila first time gagal
bila dah selalu sangat dapat result gempak





terharu subjek kegemaran dapat gred yg cemerlang

bila bukan lecturer kegemaran bagi markah teruk



bila dapat carry mark tinggi dan cemerlang dalam exam hasil daripada kegiatan meniru
bila tak dapat tengok result sbb tak isi SUFO (especially UiTM)







dan yang ini...

memang tak fikir langsung pasal result. dua tiga minggu kemudian baru check.
hehehe... baru dapat result exam...

gua target kalau result dapat bawah daripada sekian sekian, gua ingat nak berhenti jadi blogger tegar next sem...

tapi alhamdulillah lepas gak..kekeke so tak jadi la..hahaha...aci tak??

15 comments:

~Nur Zulaiha~ said...

tak boleh bka lg..

bedebar2...

Ateeka Amer said...

spesies update status "alhamdulillah, dekan lagi" di fesbuk keh keh keh

miz rara v(",) said...

huhu..... awk mzti yg ke-4 kn3....
huh!! blagak sgt! menci3........ =P

myMOONyet said...

ok. last sekali tu mmg syok :P

Zulfikar Hazri said...

aci sangat.... :) tahniah.

Khairil said...

kira aci le tu!!!hehe

Akim Iqbal said...

ni photoscape animation nih.. hik3.. :) semart2.. macam kat blog aku lak animation nih.. ^_^

Nizam said...

haahha..aci je...

PengembaraMinda said...

comelnye icon2 ni..

pipoq said...

aku dulu kalo lepas xm karekter cam yg last tu je..

yaya_flanella said...

boleh buat cerita pulak an.. hee

haikalblank said...

:O

ekspresi gua bila gagal matrik..HAHAHA

Biey said...

congrats though !!.. keep blogging..

Umar Faruq said...

nice la entri nie.. hahaha

http://www.umarfaruq.com/2011/06/review-8-lagi-4-entri-best-terpilih.html

Razil Tahir said...

suke gilarh expression yg xpat result sbb sufo tue...
HAHAHAAHAHAH

student uitm ker?
cam berpengalaman jer?
haha

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat