Monday, April 11, 2011

'Free Show' di Hospital

Assalamualaikum wbt.. hari ni gua rasa na demam.. seharian duduk hospital jage bapak gua, gua pulak rasa nak demam. huwa. mak gua dah demam dah. sabo jela.

okay hari ni gua nak cerita pengalaman gua jaga bapak gua kat hospital. hospital kerajaan. wahaha. macam biasa la kan. takkan orang tak paham keadaan hospital kerajaan camne. perghhh crowded gila. memerlukan kesabaran sepenuh jiwa dan raga kalau nak duduk situ. haha lebih la tu kan.

nak dijadikan cerita, time gua tolong2 bapak gua ape yang patut, gua terbau hancing kuat gile, gua tgk belakang gua....

ade sorang uncle cina kencing sambil on the way pergi toilet. tak tahan letttewwww... hancing nak mampus. sabor jela. uncle tu macam dah nyanyuk2 sikit. tua benor nampaknye...

beberapa jam kemudian...gua nampak uncle tu lagi, die nak balik ke katil. tapi.........


gua ternampak ape yang sepatutnya gua tak perlu nampak.


okay, skrg gua nak kate, ' eeeuuuuuuuwwwww!!!'



p/s: haishh, xde pulak mamat ensem yang sakit kat situ..hak3


14 comments:

Hidaya Sarbini said...

hahaha..betul2..free show =)

Chegu Zubir said...

macam2 hal lah..biaselah orang tua...hehee

Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

apik pehe said...

hahaha..aesya nmpk aper yer?(buat2 xtahu)..hahaha..
kompem lepas ni xnk kawen kan?

Chegu Zubir said...

hahahaa...segan nak c.z terjah...hahaha
xde pelah komen3 setiap entry jew

Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

saya bukan tomato said...

huwaaa~~~ apakah yg anda nampak ? haha *wat2 tanya .. :P

mysara said...

hahaha...org tua kn....

tqaAwesome said...

ko kan selalu benor nampak bende yang tak patot nampak kan. hahaha.
cian nye uncle tu. manelah anak2 dia.. =.=

Dark Sengal said...

hahaha.... homaigoddd!!!!! ahahahahaha...

p-s: dokter ensem takde ke??? hehehe

pipoq said...

hahahaha...jap aku nak membayangkan apa yang ko nampak tu..

HAHAHAHAHA..

gee said...

wah...mcam2 la..hua3..sabo2

nurul syazana said...

seram gila boleh? HAHA

bantalbucuk said...

kalau uncle tu ganti dengan mamat hensem..agak2 kate euuuww juga ke..?? haha :p

Ameera.Alias said...

haha...tu suma normal bila dlm hospital...we just care them...but why not the staff ambulate him?herrr...eh2...tetiba marah pulak...hehe

Arpiiz said...

asalkan jangan tengok lama2 udah lah..hehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat