Sunday, January 2, 2011

Lelaki 18 tahun gila seks?

pergh..tajuk xleh blah doe.

Salam readers. Wah. Hari kedua dalam bulan Januari 2011. Esok 3hb. means aku kene pulang ke Shah Alam hari ni! Huwa3 esok dah start kelas setelah sekian lama bercuti. Pergh, harap2 aku ingat lagi nama2 budak kelas aku. Wahaha melampau ar lupa kan.

Okay, hari ni aku nak bercerita pasal ym, skype, video call dan sama waktu dengannya. Sekarang ni kita selalu dengar pasal unknown yang add kite entah dari mane, upload gambar gambar lucah, 18sx gitu. Siap ade yang offer perkhidmatan baikk punyaaa.. memang la baik punyaaa tp dosa pun ade bakul bakul juga maaa.. haiya..

Nak dipendekkan cerita, ade sorang mamat ni..aku knl pun kat myspace rasenye. Dulu2 mmg friendly gila wa cakap lu. Ok la not bad. Tp kata xkenal kan, so aku xde la layan sgt, dan die pun takde la layan aku pun.haha buat dono je. Ade dalam senarai contact ym tp jarang tegur. Sehingga la kira2 dua tahun kemudian, die tetibe ym aku. Aku pun hampeh tak hingat ape2 pasal beliau ni. Chat punye chat, die invite aku tgk webcam die. Aku reject banyak kali. Banyak kali ar. Tak ingat bape kali tp banyak la.

“kene tengok gak ke?”

“suka hati la. Terpulang kat ko nk tgk ke x”

Aku yang lurus bendul bak tiang lampu kat tepi jalan raya, bodoh, bangang, rasa nak lempang diri sendiri dan sgt lurus lah wa cakap sama lu pun accept laa..

Jeng3..

Akhirnya, aku dapatlah tengok benda yg tak sepatutnya aku tengok dan tak pernah tengok. Gersang gila mamat ni. Padahal time tu aku letak pic aku snowman kot. Itu pun boleh kaa? tak pasal gugur sikit ilmu aku.

Tak sampai 3 saat, terus aku off tab webcam dan...

“bodoh gila punya orang. Sial ar kau” (dgn kasarnye aku sound)

“hahahahahhahaha”

Terus aku delete die dan stop connection dgn die. Buat ape nak ade connection sbb die pun da ade connect die sendiri kan. Hahaha. Aku xde la pulak nak capture webcam tu sbb time tu aku tak tau lagi ade kewujudan oh!media.hohoho

Dan sejak drpd hari tu..aku amat takut dan gerun terhadap tuttt... so jgn la nk tunjuk2 kat aku lg. Aku sunat kan lagi sekali baru tau. Itupun kalau dh pernah sunat la sblm ni.

Sekian terima kasih.

malam tadi pegi kenduri rumah jiran merangkap atuk sedara. anak beliau baru lepas sunat. masa kenduri nampak abang kpd si sunat.

"ko dpt bape A PMR?"

"7A"

nasib baik aku tak tanya," ko ke yg sunat? "

ke aku patut tanya utk memeriahkan majlis?

p/s : entri kali ni xde gmbr. Gile ke hape aku nk letak gmbr tu??!

5 comments:

ejulz said...

ish3.. ade jugak org camni.. nape x rakam je.. haHa. gurau je..

Adha said...

apa kata letak double tape kat web cam tuh..jadi pas ni x nmpk lagi menatang tu hehe..

tqaAwesome said...

bangaaang gila punya laki, aku tak paham ape dia dapat buat gitu. pikir org nak sangat ke tgk dia punya tuutt. yekss

Woofer Storm said...

hahahahaa skit prt bntai gelak,ni kes gila seks sngt2 ni..meh suh dia p sni,dpt sunat free2..haha

~~zAnAfAhMi~~ said...

gila meroyan, gersang, tandus, sex maniac dan segalanya la....
akak pernah jumpa face to face mcm tu, ketaq lutut beb!!
sib baik dah kawin skrg ni, tak heran dah...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat