Saturday, January 15, 2011

Khurafat- Perjanjian Syaitan


fuyyooo aku dah tengok movie ni kat wayang !


bodo seram nak mampus. meremang bulu hidung hamba. seb baik aku tgk waktu siang. membe aku ajak tengok tapi die yang dok jerit2 cuak siap kaki angkat kat kerusi lagi. kahkahkah. filem arahan Syamsul Yusof ni memang the best lah! first time kan beliau buat cerita seram seram gini. thumbs up. penuh dengan aksi2 "menarik"! hahaha seram la oi! penuh dengan pengajaran juga supaya kita tidak mensyirikkan Allah. ingat tu rakan2.. jgn jgn jgn tau! kalau buat jugak tunggu jola bolasannya..

Antara aksi seram.

lagi? aku pun seram nak letak kat blog! wahaha korang google je la eh. taip je Khurafat-Perjanjian Syaitan confirm banyak jugak keluar gambar seram. kekeke.

eh, ini aku la. melantak sebelum masuk panggung. pedas seh. aku tak tahan pedas! huhu

** kenapa tak letak gmbr seram byk2?? kalau ibu mengandung atau pesakit jantung tengok blog aku cmne?? boleh kene heart attack ow!!

4 comments:

aimee said...

rasa mcm nak tgk. tp rase mcm takut pulak. TT_TT

nub said...

aku seram tegok ang makan tuh.


haha

Atiqah ab.Samad said...

macam best jek, teringin plak nak tgk.. =)

Aeron Yon said...

Haha.seram kan.demam sminggu.HAHAH

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat