Saturday, January 1, 2011

Hakikat Azam Tahun Baru

Assalamualaikum wbt.. selamat tahun baru 2011 semua ! waaahhh, sudah tahun baru means usia kite semua makin menginjak kan. ke ade yg umur makin sikit..muehehhe.. okay, dengan rasa bebebebebebesar hatinya, aku nak ucapkan....
cantik tak?? (sila baca dgn gaye eric leong)
aiseh, bajet blogger femes gitu nak buat wish eksklusif.muahaha. azam tahun baru korang? mesti macam macam ada kannn.. kalau suruh buat wishlist mesti penuh satu A4 kan. ke lebih?? wahaha melampau gitu. aku? macam bese, nak kurus.kurus kurus kurus. tapi hampeh. makin gemok gemok gemok ade la. tensen aku. boleh kena sembelit doe kalau camni. kan kan kan.
okay, tak mau cite banyak2. so, mari join komik aku hari ni.
Azam Tahun Baru. tapi hakikatnya...........
*rokok membahayakan kesihatan
*err, loghat salah kan.:P
faham semua?? bagus!
harap2 azam tahun baru kauorang dan aku kali ni takde jadi impian sahaja okay?
last but not least,
Majulah blogger untuk negara! perghhhh.........
p/s : pencapaian paling hebat akhir tahun 2010 : bunuh sekor anak ular tedung pnjg 1 kaki kat belakang rumah petang semalam. ade brannn??

9 comments:

Syazwana said...

tak berani.
kikiki
^^

tqaAwesome said...

hahaha senget ko.
erk, sape mister lobaloba tuuu.

khaiyisah husna said...

haha...comel!~
wah husna xberani..sekali nampak terus pengsan..ngeee

Amalina Jo said...

kartun lidi ada rambut ala korea lah :D

btw Happy New Year!

Amalina Jo said...

kartun lidi ada rambut ala korea lah :D

btw Happy New Year!

cik kumbang said...

epy new year...like ur kartun...so creative la dear...gud luck n epy new year~
hope ur azam will success~ wink2

tumitKAKIkuLUKA said...

pehhhh...menarik nye ecah..lme xmelawat..huuu.
saya suke2!;)
btw, selamat tahun baru!;))

deCrewz said...

Nice cartoon.. BTW, hepi new year. Azam tahun baru jai nak kawin.. Sape nak kawin ngan jai, isi borang..kah3

kiwi said...

uyoooo~dasyatnye..mana datang ular tu?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat