Thursday, January 13, 2011

aesyazealous ade peminat dr oversea?

haha tajuk nak gelabah je kan. aku bukan blogger femes pun sampai ade peminat dr pelusuk negara mahupun luar.hahahahaha. okey jap aku berhenti gelak.

ok dah.

saje godek2 nuff then tgk analytics. visitor came from, US, Russia, UK, Egypt.. wah.. ni mesti student yang belajar kat sana kan?? hebat la kauorang blaja kat oversea! aku belajar over the road je. 15 minit dr rumah dah boleh sampai UiTM ni..kahkahkah.

tak caye? ni buktinya! haha gelabah je!

seciput je pun tu pun nak kecoh ka?! ahaks

*apesal asyik cakap gelabah je ni??!! arghhh...

eh, jap. Obama, dun be my silent reader ok?

=D

3 comments:

nub said...

kat egypt tu mesti unta tengah on9..hahahah

fa10 said...

i dari UK... merantau sekejap jer

AMMAR YASIR said...

WAH... Bestnya bila dapat traffik dari luar negara..huhuhu

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat