Thursday, December 23, 2010

Sekitar Keputusan Contest : 2 hari lagi

salam. okey hari ni xde kartun2 okeh? kartun gi honeymoon kat Pulau Aman tempat Kamal Adli berlakon dalam Seribu Kali Cinta. woohoo!

okay berikut adalah senarai peserta Contest Teka Handphone. sape2 yang sudah terlibat saje boleh semak ade tak link anda. pastikan ada satu saja. tak mau double2. sape2 tukar link bgtau. da banyak kali aku check tapi aku nak check lagi sekali nnt.

AMARAN : bagi mereka yg dok nak pertikai kenapa aku buat contest cam bangang ni, sila blah okay.

1) http://bloggiedaklisa.blogspot.com/

2)http://leashizuka00.blogspot.com/

3)http://syu90contest.blogspot.com/

4) http://lifeleyli.blogspot.com/

5) http://mamiuyuncontest.blogspot.com/

6) http://norshamimi.blogspot.com/

7) http://tiefazatie.blogspot.com/

8) http://nettskerepek.blogspot.com/

9) http://nanamrul-contest.blogspot.com/

10) http://sisianteerashid.blogspot.com/

11) http://contestcontestcontest.blogspot.com/

12) http://purpleholet.blogspot.com/

13) http://bambam-story.blogspot.com/

14) http://sissayusof.blogspot.com/

15) http://zaiikulim.blogspot.com/

16) http://fluvfluv.blogspot.com/

17) http://syutinie-mycraft.blogspot.com/

18) http://atiqsalleh.blogspot.com/

19) http://masluvnerul.blogspot.com/

20) http://safiyahezora.blogspot.com/

21) http://luvlyadreena.blogspot.com/

22) http://shawashere.blogspot.com/

23) http://kesahidupsaya.blogspot.com/

24) http://neaflerida.blogspot.com/

25) http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/

26) http://2nurhafiz2009.blogspot.com/

27) http://lisaafhacontest.blogspot.com/

28) http://akmafaizal.blogspot.com/

29) http://cikfaraa.blogspot.com/

30) http://chilloutcontest.blogspot.com/

31) http://aanie.blogspot.com/

sape2 yg belum join n rase nak join, meh la!

CONTEST TEKA HANDPHONE

kenapa gambar u kat google tak banyak?? arghhh..

3 comments:

b a m b a m ' s said...

ada2..!!heheheh..kamal adli hot okeh!harus ada banyak2..tapi jgn remy ishak..ada kat page cik bambam jek!haha

fideila said...

yes nama saya ada!! no 30.hope the lucky one!!

Si Gadis Semasa said...

walaupun tak join contest ni , tapi curious nak tahu sangat siapa menang ! huhu :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat