Sunday, December 5, 2010

Kalau sy hitam, awk suka sy tak?

hello readers. Salam. ketika aku tulis entri ni, muka aku still merah dan kehitaman. pergh, pedih muka aku. sunburn. dah la aku sedia hitam, bertambah hitam lagi la aku pasni. psst, kalau saya hitam, awak suka saya tak?? ngehehehe...

sebab ape aku hitam? aku pergi mandi manda di Desa Water Park!! wahaha kesian aku baru first time pergi. korang mesti dh selalu pergi kan. dan nak tau aku pegi dgn sape???


jeng

jeng

jeng





wahaha tipu je !! takkan la aku pergi dgn Fahrin pulak kan!! kah3


aku pergi dgn adik aku, kakak n abg ipar aku. hoh yeah, pergi pagi so air masih jernih lagi. dah petang, air makin berkaler2..ngeh3 kotor la maksudnye... eeuuu dah beratus2 orang kencing dalam tu agaknye!! wekk, eh, aku tak kencing dlm tu tau! hahaah tapi yg pastinye aku hampir lemas bile tergolek dan tenggelam dan kene hempap dgn pelampung! wakakka. oh, seb baek ade rescue boy. kakaka. oke, tercapai matlamat aku. :D


kelebihan :
dpt mandi dgn bergelen2 air
bleh cuci mata. wakaaka
bleh kencing merata <<>
bleh makan benda mahal <<>
bleh kenal2 kwn baru
dan sebagainye

kekurangan :
nak masuk kene bayar. budak bwh 2.5 kaki je takyah bayar
dosa berbakul2 tgk aurat org + aurat kite
xboleh buang air besar kat pool <<>
susah nk ngorat org sbb kebykan yg dtg sume dgn family. T.T


dia: dulu sy suke girl yg putih. comel je.
aku: ala, sorila sy xputih.
dia: tp skrg xsuke dah :) certain org muka putih tp perangai tak elok pulak.
aku: hiii :)

1 comment:

9W2URY said...

Dulu ada iklan...
"hitam itu menawan..." katanya.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat