Monday, November 15, 2010

tokong


salam ! ya, akhirnya aku kembali mengupdate. kalau korang nak tau, aku baru start cuti. baru lepas exam. hoho lega rasenye. ade paper susah, ade paper yg kurang senang dan juga tak senang sangat. semua susah kot. huhu. ade jugak paper yg aku jadi 'tokong'. tokong? ape itu tokong? nak tau? enjoy komik hasil nukilan aku ni.. hahaha










haa, dh paham? tokong ni family aku suka gune. first time aku tau bile mak aku cerita yg adik aku jd tokong kat sekolah time exam. oho, xboleh jawab rupenye! hehehe.

p/s : korang yg masih study jangan tiru aksi ini bila korang tgh exam erh!
jawab betul2! hihihi

any comments ?

4 comments:

Ct SoLeHa said...

hehe..tokong yerk..haha

beshnye dah start cuti..esok br start cuti...xsabar nak abes kelas arini..hehe

:: bubu :: said...

hu3..thu xpe...24 ni bubu lak exam..adoi..xstudy lg..
pndai buat komik....buat gne ape?

AesyaZealous said...

haha gune paint je la bubu

Tok Ketua said...

cantiknyee ko nyer lukisan... nanti leh la ko tolong ajar lukiskan utk zalea yer..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat