Wednesday, November 17, 2010

roti mayat. sedap? haha

nak share something hari ni. ade yg da tau, ade yg belum tau kan. Roti Mayat ni jadi trend kat negara China. pergh, sebijik macam manusia betul. ke memang manusia? kah kah kah. itu aku tak tau. rajin betul diorang buat roti cenggini. maybe cerita2 zombi ke, vampire ke, bunuh2 ke, mesti gune roti kan.

psstt...agak2 korang sanggup makan tak ? hehehe



aiyark..sape la yg jd model nih. kah3




makan budakkk !

pilih pilih, sekilo singgit..dua kilo free..muahahaha



9 comments:

kiwi said...

mcm tkot je nk mkn..huhu

nadia said...

aku nak bahagian kaki..
bole?

keh keh keh

syira qahira said...

pernah tengok nie dulu
tak selera terus nak makan
thanx singgah gadis kidal.

Si Gadis Semasa said...

erkkk . tak pasal pasal roti tu yang makan kita . hehehe .

aDyLLa OmaR said...

mentakotkan bukan? hehe~

:: bubu :: said...

seram...tak ingin nak makan...
bg free pn bubu tak maw..
buatnya tiba2 idup bnda tu...HAHA

ashraf said...

gila freak!

p/s latest post:
Alat Sulit

top posts:
HAHAHA (18++)
Hemut..hemut..
Aku Tak Gentleman?

pena said...

seram je tgk.. hehe..

ElfiraRahim said...

aku xmo mkn...rs cam kanibal pula!hihi..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat