Monday, November 29, 2010

kenapa mesti lisa surihani


hampir dua tahun aku ber-blogging. macam2 pernah aku baca dan lihat. ada blog yang aku selalu serang hendap dan ada juga yg aku pandang-jeling-angkat kaki. kalau kita perasan, sekarang ni ramai juga bloggers yg muda muda. maksud aku yang masih bersekolah. adik2 yang masih bersekolah tu banyak bercerita tentang rakan2, rutin harian, boyfriend, girlfriend, hobi dan lain2. template blog mak aih, comel2, cun2 belaka. pandai betul kauorang edit2. suka hati kauorang la. kauorang punya blog ye dak.

tp sekarang ni makin ramai bloggers yg terdiri drpd jantina lelaki suka sgt mengaitkan kisah hidup mereka dgn artis popular, Lisa Surihani. ade yang berangan lebih2. gelak2 je aku bace. byk juge blog yg aku jumpe mesti terselit nama akak Lisa kite ni. Thumbs up kak. Anda berjaya menawan hati jejaka harimau malaya nih.

kenapa mesti Lisa Surihani. sebab Lisa ni cantik, lemah lembut, sopan santun, baik, perempuan, dan lain-lain. haha guys out there, please answer this!

i: u, kalau i mandul kan, ape u buat?
u: emm, u nk buat ape?
i: i suruh u kawin lain la. madu la kirenye. itu pn klu u syg i lagi.
u: ehh, mestila syg. tp kalau suruh kawin lain, i nk u carikan. yg serasi dgn u.
i: boleh saja.
u: kalau boleh, i nak la yg mcm Lisa Surihani ke...
i: what?? memilih pulak! kalau mcm tu, ceraikan i dulu baru kawin lain.
u: gurau je.heheh

okey, ini kisah benar. antara aku n bf. bengong. mau saja aku tumbuk beliau. tapi apakan daya. jauh.

okey incik bf, perkenalkan ini madu u.

eh eh encik kamal adli, nmpk perut ckit. haha

7 comments:

Nina Aman said...

td suruh cari kan..tup tup memilih lak...lisa surihani takpe kot..jgn dia sebut fasha sudahhh..hehe

NuRuL ADiBaH said...

kamal adli!!
hehee~

kerangRebus said...

bionik!!!asben i tu!!!whoaaaa...lub him oke :D

ateeka amer said...

LS? euww tak minat minah ni.

cik nUnU said...

haha...taw xpew..
sana sini Lisa Surihani...;P

dulu bf i sukee nk crk madu utk i macam Heliza.....

skng da tkr..LS pulak...

macam2....

AesyaZealous said...

dorg ni suke yg cantik2 aje. hahah

miss fatihah said...

lisa mmg lawa kn?hee suka dia jugak

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat