Friday, November 19, 2010

Bagaimana nak pilih tuala wanita yg betul ?

*sila baca smpai habis

semalam, dgn rasa bangganya aku post kat wall Dato' Prof Ir. Dr. Sahol, Naib Canselor UiTM. tak caye? tgk kt pic bwh. post aku yg remeh pun Dato' sanggup reply. hoho terharu ! VC kami ini bagus, beliau gunakan fb sbg salah satu cara nak connect dgn student UiTM. UiTM dihatiku :)



TETAPI, ade jugak yg ngade2 dan nak kene tumbuk dgn aku sbb post 'Bagaimana nak memilih tuala wanita yg betul' kat page Dato' VC dgn harapan utk memalukan dato agaknye. terkezut aku. bile ari ni aku tgk page Dato' semula, post tu dh takde. dh kene delete.

post ni panjang, aku capture sikit je



2 comments:

Vintage Rose said...

wahhh..tak taw pun VC ade fb hihi.. t nk add jgk la..btw x patot kot nk post bnde bukan2, agak2 ar,,ingt vc tu kwn2 die kot

Cik Su said...

memang sangat tak beretika kan

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat