Monday, January 31, 2011

Pemenang 1st GA Aesya ( attention )

pengumuman!!
TAHNIAH !

BEG ini akan diberikan kepada yang bertuah ni!!



http://cumakaw.blogspot.com/

POSITIVE THOUGHTS LEAD TO POSITIVE OUTCOMES !

http://nottygirlz.blogspot.com/

kalau nak berjaya jangan banyak alasan




hadiah cenderahati dimenangi oleh dua orang ni :
hadiah biasa biasa je.
akan diberitahu kemudian.


"RENDAHKANLAH HATI KITA UNTUK MEMBERI KEMAAFAN DAN
MEMINTA MAAF KEPADA ORANG LAIN"

http://nuriema-daprincess.blogspot.com/


Biar Apa Orang Kata, Aku Tetap Aku

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/


kepada keempat2 org yg bertuah ni, sila email kan nama penuh, alamat dan no telefon ke syanad90@yahoo.com


kepada yg tak berapa bertuah kali ni, jgn sedih ye. banyak lg GA n contest dr blog2 lain yg best. join je! thanks korang sbb join!! love u all!

Jumpa Artis !!!

salam readers! semalam, bersamaan 30 Januari 2011, setelah frust tak dapat pergi ke SBDO, aku pun mengambil kesempatan utk berlegar2 di sekitar Shah Alam sahaja. Time aku n family jalan2 kat PKNS Shah Alam. aku ternampak die ni !!!

|
|
|
|
|
|

HANTU KAK LIMAH !!!
oh tidak..actually aku nampak die dgn wajah yang normal,

kenal? Delimawati. Kalau korang tak tahu lagi, die lah yang jadi Kak Limah dalam filem Hantu Kak Limah balik rumah !! harhar.. dia jalan sorang2 je, pakai blouse itam, seluar itam. aku masuk Avon, tak lama pastu die pun masuk Avon ! waaahh.. die pandang aku. aku senyum lebar :) die balas senyuman aku. wahahaha maceh2.

rasa macam..rasa macam..rasa macam nak ambik gambar dengan die je, pastu upload utk oh media! (apekehal?)


tapi harapan aku MUSNAH !!!

sebab aku hanya bawa handphone ni time keluar semalam.



NOKIA 1661


terima kasih banyak banyak Nokia

T.T


p/s : hoi! ingat aku sengkek sgt! aku ade lg satu phone la! wahaha...

Sunday, January 30, 2011

Blog aku Bukan blog Lucah




korang jangan salah anggap, blog aku bukan blog lucah k ! hahahah

maybe die search jumpe ni kot -----> Lelaki 18 Tahun Gila seks?

xpe2, dimaafkan.

sedih, tak dapat pegi gathering SB! aku baru nak plan suruh bro Ben Ashaari cabut cabutan bertuah untuk GA aku yang baru tamat ni. huwaaa...

**lari2 sekeliling rumah. frust !

1st GA from Aesya

dah tak larat dgn GA ni..dgn rasminya, 1st GA from Aesya sudah tutup ! sori byk2 bagi yang tak sempat nak join. lain kali ok?

dalam proses nak tambah hadiah.

pemenang akan diberitahu kemudian.

thanks semua !

byeeeee

Saturday, January 29, 2011

JANGAN TERLANJUR

masa kecik kecik dulu, masa sekolah rendah korang pernah ade buku biodata tak? buku cantik untuk tulis tulis biodata. kaler pink, biru bagai.. kebanyakan budak perempuan ade, lelaki aku tak tau lah pulak. asal akhir tahun je, mesti tangan jenuh nak menulis biodata, gaya macam tak jumpe tahun depan je. jap jap. aku lupa lah pulak aku pernah ade ke tak..ahhahahaha...

macam biasa, makanan kegemaran? minuman kegemaran? hobi? cita2? sekarang dah tak main cenggitu laa..sekarang, sekarang ade lagi ke budak yang buat buku biodata nih?? arghhhh.

yang paling aku tak suka nak buat bahagian kawan baik. bila kat buku si A, takkanla aku nk letak si B kawan baik lak kan? so aku letak la dua2 kawan rapat aku. mmg rapat pun! tapi tak sangka..........jadi camni.........



org BAIK cam aku ni mmg ramai yang nk jdikan kwn baik ke?
sampai gaduh tarik muka pulak!
aiseh. jd hot setuf pulak kadang2..lalalalala~

cis, bila naik sekolah menengah, matrikulasi, aku ingat sindrom buku biodata ni dah lupus, rupa-rupanya tak. masih ade lagi hoi!! ingat lagi kawan aku tulis biodata kat buku aku. gila gila punya. kata aku tak betul la, mereng la..harhar..tapi bestkan kwn ngan aku? haha!


jangan terlanjur. ok. aku kan ingat!

aiseh, kantoi aku tidur tak tutup mata rapat. T.T


korang? ade buku biodata tak?? dah berapa buku penuh??atau buku 555 je penuh? hahahaha!

last day GA

sape2 nak join GA lagi, dipersilakan. tamat jam 12.00 tengah malam ni okay?

tarikh tutup 29 JANUARI 2011, 12 tengah malam.

Friday, January 28, 2011

Senarai Peserta Giveaway

Berikut adalah senarai peserta GA setakat ini. kalau ade yang join tapi xde url, sila komen post ye. mana mana blog yang TIDAK LETAK BANNER GA di sidebar akan TERBATAL penyertaannya. Kalau belum letak, sila letak sebelum Sabtu, 29 Januari, jam 11.59 malam .

Sekian.


SENARAI PESERTA GA

1) http://mamiuyuncontest.blogspot.com/

2) http://syu90contest.blogspot.com/

3) http://lisaafhacontest.blogspot.com/

4) http://mynemie.blogspot.com/

5) http://qyrndishdush.blogspot.com/

6) http://kontestaje.blogspot.com/

7) http://nettskerepek.blogspot.com/

8) http://sisianteerashid.blogspot.com/

9) http://nanamrul-contest.blogspot.com/

10) http://leashizuka00.blogspot.com/

11) http://ikahayati.blogspot.com/

12) http://bambam-story.blogspot.com/

13) http://smilesweety.blogspot.com/

14) http://florafana.blogspot.com/

15) http://haycontest.blogspot.com/

16) http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/

17) http://mamaizzul.blogspot.com/

18) http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/

19) http://zaiikulim.blogspot.com/

20) http://nurezzattie.blogspot.com/

21) http://norziehandcraft.blogspot.com/

22) http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

23) http://simplypretty048.blogspot.com/

24) http://elleyayahmn.blogspot.com/

25) http://seindahfarhana.blogspot.com/

26) http://putraputristory.blogspot.com/

27) http://akmafaizal.blogspot.com/

28) http://rosrusli-contest.blogspot.com/

29) http://bananalovecontest.blogspot.com/

30) http://thegiveawaystuff.blogspot.com/

31) http://all-contest-ga.blogspot.com/

32) http://yeedizaty.blogspot.com/

33) http://azuinn.blogspot.com/

34) http://ogy2112.blogspot.com/

35) http://helenasyam.blogspot.com/

36) http://amylikestar.blogspot.com/

37) http://duniadinie.blogspot.com/

38) http://gewecun-myhiro.blogspot.com/

39) http://cikfaraa.blogspot.com/

40) http://mimieluvfaiz.blogspot.com/

41) http://taufidris.blogspot.com/

42) http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/

43) http://ilovecontest-ya.blogspot.com/

44) http://chilloutcontest.blogspot.com/

45) http://bobotalife.blogspot.com/

46) http://atentiqa.blogspot.com/

47) http://mamaaerishtwo.blogspot.com/

48) http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/

49) http://husna-una.blogspot.com/

50) http://allabouttqah.blogspot.com/

51) http://momoplayground.blogspot.com/

52) http://applesourz159.blogspot.com/

53) http://suzie284contest.blogspot.com/

54) http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/

55) http://bantalbucukecar.blogspot.com/

56) http://lovechocolate-ga.blogspot.com/

57) http://nurnuha-syakila.blogspot.com/

58) http://contestcontestcontest.blogspot.com/

59) http://join-giveaway.blogspot.com/

60) http://inahasan.blogspot.com/

61) http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/

62) http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/

63) http://rosilahi.blogspot.com/

64) http://myapeapeaje.blogspot.com/

65) http://magnifiquehusna.blogspot.com/

66) http://erawatie18.blogspot.com/

67) http://lukisanrahsiahearty.blogspot.com/

68) http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/

69) http://kasihfarhana.blogspot.com/

70) http://sekeping-cinta.blogspot.com/

71) http://beecontest.blogspot.com/

72) http://maziati.blogspot.com/

73) http://amirulbudiman.blogspot.com/

74) http://am-ad.blogspot.com/

75) http://dvillahati.blogspot.com/

76) http://lovecontestverymuch.blogspot.com/

77) http://mairasukacgl.blogspot.com/

78) http://www.asida.net/

79) http://nuriema-daprincess.blogspot.com/

80) http://blogforcontest.blogspot.com/

81) http://segitiga91.blogspot.com/

82) http://tniedcnie.blogspot.com/

83) http://tiefazatie.blogspot.com/

84) http://macam-macam-ann.blogspot.com/

85) http://seindahbayu.blogspot.com/

86) http://qard91.blogspot.com/

87) http://emmileen.blogspot.com/

88) http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/

89) http://fatinlovefaiq.blogspot.com/

90) http://gula-gulapelangi.blogspot.com/

91) http://mycontestzone.blogspot.com/

92) http://crazyabtcontests.blogspot.com/

93) http://epilogsofia.blogspot.com/

94) http://rara-zura.blogspot.com/

95) http://dygsy009.blogspot.com/

96) http://azrynain.blogspot.com/

97) http://nizamk.blogspot.com/

98) http://cikniza90.blogspot.com/

99) http://cutieza.blogspot.com/

100) http://coklateyes.blogspot.com/

101) http://zieluvista.blogspot.com/

102) http://xaphyca.blogspot.com/

103) http://nazirahahmadtorky.blogspot.com/

104) http://missnanaindahouse.blogspot.com/

105) http://acumila.blogspot.com/

106) http://melovecontest.blogspot.com/

107) http://babyyats-hotmama.blogspot.com/

108) http://beaty-memyselfandi.blogspot.com/

109) http://nottygirlz.blogspot.com/

110) http://kodoutulu.blogspot.com/

111) http://balqisinsyirah.blogspot.com/

112) http://azuraanisalaim.blogspot.com/

113) http://sharingland-lyza.blogspot.com/

114) http://cikblablabla.blogspot.com/

115) http://adeelayangpunya.blogspot.com/

116) http://cheqmoomoo.blogspot.com/

117) http://amieranorizan.blogspot.com/

118) http://rieyanie.blogspot.com/

119) http://nadyabubble.blogspot.com/

120) http://mimpimuadalahaku.blogspot.com/

121) http://nurlailatulanuar.blogspot.com/

122) http://minaina-ilaaina.blogspot.com/

123) http://jassnani.blogspot.com/

124) http://eiqamirae.blogspot.com/

125) http://theoddcity.blogspot.com/

126) http://mummyalesya.blogspot.com/

127) http://ceriterayanzur.blogspot.com/

128) http://weedacontest.blogspot.com/

129) http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/

130) http://fansfansakura.blogspot.com/

131) http://cumakaw.blogspot.com/

132) http://contestcontest.blogspot.com/

133) http://anisahsofiah.blogspot.com/

134) http://sayadankontes.blogspot.com/

135) http://norazwa50.blogspot.com/

136) http://my-khalish.blogspot.com/

137) http://inasepi.blogspot.com/

138) http://nakmenanghadiah.blogspot.com/

139) http://miszfarasakura.blogspot.com/

140) http://rungorunaway.blogspot.com/

141) http://izzlorna.blogspot.com/

142) http://mizzchenta91.blogspot.com/

143) http://kehelan-contest.blogspot.com/

144) http://famefunfab.blogspot.com/

145) http://izancute.blogspot.com/

146) http://dayasarmila.blogspot.com/

147) http://chentahatyaliaafiq.blogspot.com/

148) http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/

149) http://nanakimie.blogspot.com/

150) http://2nurhafiz2009.blogspot.com/

151) http://usharapa.blogspot.com/

152) http://imaza93luvgreen.blogspot.com/

153) http://blogjuniza.blogspot.com/

154) http://fasyafrina.blogspot.com/

155) http://diaumaininaz.blogspot.com/

156) http://mamaumarconway.blogspot.com/

157) http://ajumohit.blogspot.com/

158) http://ajumohit.blogspot.com/

159) http://pelangisaya.blogspot.com/

160) http://cikdya.blogspot.com/

161)http://zuracontest.blogspot.com/

162)http://aanie.blogspot.com/

163)http://shieydah-shidah.blogspot.com/



SAPE2 nak join lagi? jom.

p/s:apehal post tunggang langgang nih?? argh lantak ah!
 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat